www.forum.poweraudio.ro
http://forum.poweraudio.ro/

Clona XA 2
http://forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?f=10&t=25461
Pagina 5 din 5

Autor:  Velicu Claudiu [ Vin Mai 10, 2019 8:00 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Clona XA 2

marius popovici scrie:
salut
daca stiai , le luau de la mine , ca tot stau degeaba

Salut. Chiar nu aveam habar. Era stabilit xp6000, xp 3000.si db mark. Acu m am trezit cu ele. Sau cel putin putin peste cateva zile ca au dat comanda de de cateva zile eu fiind plecat din tara in vacanta.
Nu stiu la ce sa ma astept...

Autor:  Mircea Bartic [ Vin Mai 10, 2019 9:03 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Clona XA 2

Amplificatoarele alea sunt de jucarie. Bine ca si-au construit Lamborghini ca sa il alimenteze cu petrol lampant...

Singura recomandare este sa le vanda si sa-si cumpere ce trebuie asa cum trebuiau sa faca de la inceput.

Autor:  marius popovici [ Vin Mai 10, 2019 9:27 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Clona XA 2

eu sunt la a doua tsa 4000,si am urmatoarea parere
sunt peste tot aparate , dar si tot felul de preturi,
ideea este simpla pana la urma , cat platesti atat ai ,
toate se tin de ,si dupa venituri ,
pana la un powersoft ,powerudio( care mi plac personal) lab gruppen,
Hoellstern ,treci prin furcile iadului si incerci sa faci o treaba cu bani putini
ideea este sa reusesti sa evoluezi , si daca perseverezi , sigur reusesti
sunt niste pocnitori super ok,pentru pretul lor , sunt avioane , si destul de fiabile (si lautarii manelisti ,, si au cam dat seama ce le trebuie sa faca performanta)
parerea mea umila , sunt peste behringer de 5 ori
daca era pe ele firma de la care ai copiat incintele erau cu muuuult mai scumpe ,la aceleasi specificatii
daca vreun user de pe aici cu experienta iti seteaza dsp ul acela cum trebuie , vei fii uimit
si eu vreu sa le vand pe ale mele , din motiv ca vreau sa trec la o treapta in plus la wataj,
in rest ma folosesc de ele , si asa pocnitori, amortizez cate putin la fiecare eveniment.

Autor:  Velicu Claudiu [ Sâm Mai 11, 2019 8:34 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Clona XA 2

Daca un user cu experienta imi poate seta "dspul" care din punctul meu de vedere este ca un tetris cu baterii de te jucai pe el in anii 90 (asta din ce am vazut pe youtube) cum ar suna bine daca boxele is amplificate cu puteri de 2 lei si cu specificatii supraevaluate presupun.
Am ceva setari in cap dupa ce m am documentat dar vroiam putin ajutor sau o sa refuz sa pun mana pe ele ca sa evit eventuale "accidente" ce s'ar putea intampla pe parcurs.

Autor:  marius popovici [ Sâm Mai 11, 2019 9:22 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Clona XA 2

puterile nu sunt de 2 lei ,
fa o proba , si apoi scrie aici strict parerea ta
bine ar fii sa ai si ceva mai cu cohones in paralel la probe , si apoi faci si o paritate,
asta da producatorul ptr tsa 2200
2x 910 W/ 4 ohm
2x 590 W/ 8 ohm
2x 1200 W/ 2 ohm
1x 1800 W/ 8 ohm (bridge mode)
2400/ 4 Ohm (bridge mode)
pune basii pe ea in punte si vezi ce zice
(322 € 1.531,83 RON
Include TVA plus 20 € transport)
de tsa 4x1300, nu ma pronunt , nu am avut o ,
ei zic asa 4 x 1670 W / 4 ohm
4 x 1220 W / 8 ohm
2 x 4000 W / 8 ohm
la pretul 489 € 2.326,29 RON
Transport gratuit incl. TVA, daca are 50-60% din specificatii este business

si apoi pune un qsc, crown dinacord behringer ( toate low cost la banii astia ) si vezi ce parere iti faci ,,,
cel mai ok ar fii parerea lui LECO , sa le aibe in mana sa le puna pe generator masurate ,,si apoi sa ne impartaseasca parerea lui .

Autor:  Velicu Claudiu [ Sâm Mai 11, 2019 9:46 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Clona XA 2

TSA 4-1300 a foat luata pt basi iau 2200 pt topuri.
Am ceva echipament mai profi pt a face o diferenta. Bineinteles doar daca nu sunt date la treaba.
Ce ma arde cel mai tare sunt setarile...
Din ce am discutat pot renunta la procesor si sa luam un db mark

Autor:  marius popovici [ Sâm Mai 11, 2019 10:32 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Clona XA 2

va fii altceva cu alt procesor

Pagina 5 din 5 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/