The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

www.forum.poweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Mai 25, 2020 5:45 am


Ora este UTC + 2




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Mar Aug 09, 2011 7:35 am 
Neconectat
Moderator
Moderator
Avatar utilizator

Membru din: Dum Ian 25, 2009 1:58 am
Mesaje: 516
Localitate: Bucureşti
Ioane nu mai ţine laptopul pe amplificator, că-ţi crapă hardul. :mrgreen:

_________________
===> COCO <===
“ Toate miresele să apeleze la mine ”
http://www.djbucuresti.ro
http://www.DJMajorat.ro

Imagine


Sus
   
 


 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Mar Aug 09, 2011 4:12 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator
Avatar utilizator

Membru din: Vin Oct 28, 2005 10:31 pm
Mesaje: 1144
Localitate: Constanta
OK... multumesc ! Hai sa discutam despre MIDI aicishea, ce zici ?

Te rog frumos ! :D

_________________
MIXCLOUD - SOUNDCLOUD - FACEBOOK


Sus
   
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Mie Aug 17, 2011 7:26 am 
Neconectat
Moderator
Moderator
Avatar utilizator

Membru din: Joi Iul 06, 2006 7:41 pm
Mesaje: 1385
Localitate: Iasi
Iordache Ionut scrie:

Am si eu winamp pe pc si stiu sa pun muzica la el, de ce nu mi-am adus eu calculatorul sa cante acolo ?


aici sigur ai dreptate, dar daca nimeresti unul care cat de cat stie cu ce se mananca domeniul audio va sti ca e o consola Behringer si pe iesire la amplificator ai mufe Speakon chinezesti ??? :lol: :lol: :lol:

LE: sa fiu ontopic - sincer as face un efort financiar si mi-as lua CDJ-uri. Dau mai bine la public din punctul meu de vedere. Daca intradevar traiesti din nunti atunci poti sa ai si CDJ-uri si consola (atat de backup daca pica un CDJ) dar si ca utilitate (cere cineva o melodie, nu stai sa rascolesti teancurile cu CD).

_________________
===The sound must represent you===
Imagine

***Stefanev***


Sus
   
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Mie Aug 17, 2011 12:26 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366
Avatar utilizator

Membru din: Joi Oct 27, 2005 7:33 pm
Mesaje: 19512
Localitate: La sediu
in principiu CDJ-urile nu prea pica

singurele cu care am avut belele sunt playerele inchiriate de prin alte parti care au fost forjate si nu au fost curatate la timp.

Pana acum am avut 6 perechi de CDJ400, 2 perechi de CDJ200 , o pereche de CDJ800 si una de CDJ1000

nu am avut niciodata probleme cu vreunul

in schimb am avut intr-o seara ghinionul sa schimb 2 cdj800 si un CDJ1000 in timpul evenimentului. Playere provenite din alta parte.

_________________
ing. Mircea Bartic
Director general

Poweraudio Romania
Str. Gheorghe Sincai, Nr.26 Bistrita
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania


Sus
   
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Mie Aug 17, 2011 4:12 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator
Avatar utilizator

Membru din: Vin Oct 28, 2005 10:31 pm
Mesaje: 1144
Localitate: Constanta
Aia care zici tu, sunt la o cifra exagerata, maxim 10% la un eveniment...
Dar winamp are oricine acasa si calculator... peste 90% din cei de la eveniment. :wink:

_________________
MIXCLOUD - SOUNDCLOUD - FACEBOOK


Sus
   
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Mie Aug 17, 2011 11:12 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator
Avatar utilizator

Membru din: Joi Iul 06, 2006 7:41 pm
Mesaje: 1385
Localitate: Iasi
ca sa faci impresie buna, important e sa vii cu ceva nou, mare, complicat (incat un incepator sa isi prinda urechile) si sa dea bine. Nu conteaza ca nici macar tu n-ai sti exact ce stie sa faca fiecare buton, insa in ochii lor esti deja considerat profesionist :)) ... btw... din experienta spun.

_________________
===The sound must represent you===
Imagine

***Stefanev***


Sus
   
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Joi Aug 18, 2011 8:14 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator
Avatar utilizator

Membru din: Vin Oct 28, 2005 10:31 pm
Mesaje: 1144
Localitate: Constanta
Pai daca pun DDM4000 ca controller e suficient si tu sti asta...

Care e legatura cu topicul pana la urma insa, nu am inteles...

Daca se pastreaza tenta, eu personal voi sterge din posturi, inclusiv a lui Mircea, cu riscul de a mi se retrage dreptul de moderator pe sectiune...

_________________
MIXCLOUD - SOUNDCLOUD - FACEBOOK


Sus
   
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Vin Aug 19, 2011 10:23 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366
Avatar utilizator

Membru din: Joi Oct 27, 2005 7:33 pm
Mesaje: 19512
Localitate: La sediu
stai linistit ca nu ma supar asa usor :wink:

_________________
ing. Mircea Bartic
Director general

Poweraudio Romania
Str. Gheorghe Sincai, Nr.26 Bistrita
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania


Sus
   
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Dum Aug 21, 2011 9:47 am 
Neconectat
User
Avatar utilizator

Membru din: Dum Dec 05, 2010 8:08 pm
Mesaje: 448
Localitate: Sibiu
Iordache Ionut scrie:
Nu am inteles in definitiv ce vrei sa transmiti ? Ti-ai lua sau nu playere... ? Ce are daca mergi cu consola la evenimente de genul ?

Imagine


Imagine

Oameni astia s-au distrat la fel de bine chiar daca aveam o consola atunci...
Oricum da mai bine decat winamp :wink:
Ca om de rand eu cred ca asi gandi cam asa:

Am si eu winamp pe pc si stiu sa pun muzica la el, de ce nu mi-am adus eu calculatorul sa cante acolo ?

Sunt de acord cu ceea ce spui,eu nu merg pe winamp, folosesc virtual dj de cativa ani si este ok.de ceva timp am o versiune de TRAKTOR PRO,este alta mancare de peste. se cunoaste si la sunet,am instalat si driverul ASIO4ALL. pe virtual dj nu il pot folosi pt ca nu pot asculta in casca,selectez canalele si pe casti nu imi da nici un sunet. spuneai mai sus de consola,am un hercules si o folosesc,dar imi pare o jucarie.mi-as lua playere,ai lucra la nivel profi,si prinde mai bine la public,chiar daca nu faci mixuri la evenimente.


Sus
   
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Dum Aug 21, 2011 10:27 am 
cand aud pe cate unu ca suna mai bine tractor decat vdj imi vine sa ma iau sa fug...serios acuma...voi va ganditi ca astea is doar niste softuri,iar sunetul "iese" din placa audio a controlerului,consolei :idea:


Sus
  
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Lun Aug 22, 2011 8:50 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator
Avatar utilizator

Membru din: Vin Oct 28, 2005 10:31 pm
Mesaje: 1144
Localitate: Constanta
Adevar graiesti... insa pe placile foarte bune urmate de un lant audio pe masura, se sesizeaza diferenta de sunet intre codecurile folosite de diferite softuri daca acestea difera... ceea ce nu e cazul la colegul de mai sus care foloseste asio4all, aici ramane in picioare ceea ce ai zis.

_________________
MIXCLOUD - SOUNDCLOUD - FACEBOOK


Sus
   
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Lun Sep 12, 2011 9:02 pm 
Neconectat
User
Avatar utilizator

Membru din: Mie Ian 18, 2006 10:39 am
Mesaje: 95
Localitate: Bacau
Am si eu o intrebare, sper sa nu fiu oftopic, am o consola BCD3000, si cand folosesc placa de sunet inncorporata a consolei, adica setez in traktor pro la placa de sunet asio, cand canta muzica face mici opriri la sunet de o secunda , din cateva in cateva minute, daca are cineva habar, pls :(


Sus
   
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Lun Sep 12, 2011 9:08 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator
Avatar utilizator

Membru din: Dum Apr 12, 2009 5:30 pm
Mesaje: 589
Localitate: Urziceni
Diaconu Bogdan scrie:
Am si eu o intrebare, sper sa nu fiu oftopic, am o consola BCD3000, si cand folosesc placa de sunet inncorporata a consolei, adica setez in traktor pro la placa de sunet asio, cand canta muzica face mici opriri la sunet de o secunda , din cateva in cateva minute, daca are cineva habar, pls :(


Un prim test ar fi sa instalezi driverul asio4all si sa il setezi dupa aceea in traktor. Am patit si eu o problema asemanatoare si asa a fost eliminata. Poate se potriveste si la tine.

_________________
Marco , Deejay Marco !!!


Sus
   
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Mar Sep 13, 2011 9:13 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator
Avatar utilizator

Membru din: Vin Oct 28, 2005 10:31 pm
Mesaje: 1144
Localitate: Constanta
Sau poate ar trebui sa maresti latenta audio... :wink:

_________________
MIXCLOUD - SOUNDCLOUD - FACEBOOK


Sus
   
 
 Subiectul mesajului: Re: MIDI CONTROL PENTRU DJ (tutorial introductiv)
MesajScris: Mie Sep 14, 2011 12:53 am 
Neconectat
User
Avatar utilizator

Membru din: Mie Ian 18, 2006 10:39 am
Mesaje: 95
Localitate: Bacau
Am instatal driverul asio4all si face la fel. dupa care l-am dezinstalat. si saptamana trecuta am marit latenta la maxim cat imi permite driverul de la bdc si aceeasi problema. am dezinstalat si instalat toate driverele. am luat ultimele drivere de pe siteul de la behringer. si tot la fel ;(. Am vazut pe un site ceva de placa de sunet de la laptop, ceva in legatura cu asio, ca nu suporta. precizez ca laptopul este un acer travelmate 9240 cu procesor pentium de 1.7 si 1.5 GB de ram si windows 7. :(


Sus
   
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România